Afspraak

Proficiat, door op deze pagina te snuisteren, nam je al de eerste stap in je proces naar verandering.
Ben je benieuwd hoe coaching praktisch verloopt en wat de tarieven zijn?
Lees dan vooral verder!

Individueel of traject?

Je kan kiezen uit een individueel gesprek of een traject.

Vroeger werkte ik enkel met individuele gesprekken, maar ik merk dat bij een traject veel meer in de diepte kan gewerkt worden.
Je betaalt voor een traject waar 3 gesprekken in vervat zitten €150 euro.
Wens je toch liever met individuele gesprekken te werken, dan betaal je €60 per gesprek.

Houdt het financiële aspect je tegen om hulp te zoeken? Ook dan nodig ik je graag uit contact te zoeken, we zoeken samen naar een oplossing.

Face to face of skype?

Gesprekken kunnen gebeuren face to face op mijn adres te Uitbergen of via Skype.
Voordeel van zo'n face to face gesprek is dat het gesprek op geen enkel moment verstoord kan worden door technische mankementjes en dat jouw lichaamstaal door mij veel beter kan geobserveerd worden.
Voordeel van een skypegesprek is dan weer dat je je niet hoeft te verplaatsen en dat het binnen de muren van je eigen vertrouwde omgeving kan gebeuren.

Traject of individueel, via skype of face to face: er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Kennismakingsgesprekken verlopen telefonisch en zijn gratis.

Duurtijd?

Een gesprek duurt doorsnee een uur.
Tussen elk gesprek wordt meestal een 3 tot 4-tal weken voorzien, kwestie van nieuwe inzichten even te laten bezinken.

Afzeggen?

Om te zorgen dat iedere coachee de aandacht krijgt die hij of zij verdient, wordt er enkel op afspraak gewerkt. Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan tot 24uur op voorhand en kan enkel telefonisch.

Wachttijden?

Lange wachttijden worden zoveel mogelijk vermeden. Reken erop dat je binnen een 2-tal weken kan langskomen. Speelt er echt een hoge urgentie, neem dan contact op en we kijken wat we kunnen doen.