Life coaching

Wat?

Je moet je niet middenin een existentiële crisis bevinden om gebaat te zijn bij lifecoaching.

  • Wil je graag even stil staan bij het pad dat jij momenteel bewandelt?
  • Mis je momenteel richting?
  • Heb je bepaalde angsten, onzekerheden die je lijken te blokkeren?
  • Wil je graag wat begeleiding bij al de veranderingen in je leven?
  • Heb je het moeilijk om jouw grenzen aan te geven?
  • ...

Wie?

Iedereen kan gebaat zijn bij een coachende aanpak. Indien we ondervinden dat er toch meer nood is aan een therapeutische invalshoek, wordt ook dit bespreekbaar. Ik verwijs dan graag door naar een bevoegde contactpersoon.
Contacteer me vrijblijvend en samen bekijken we jouw thema en stippelen we ons pad verder uit.

Gezin - plusoudercoaching

Wat?

Binnen – en plus – coaching draait het niet alleen om gevoelens die ‘zomaar’ bijkomen in je dagelijkse leven. Graag werk ik ook rond het begrip ‘plusouderschap’ en de uitwerking van vele gevoelens binnen nieuw samengestelde gezinnen.

Hoewel mensen vaak vol goeie moed op zoek gaan naar een nieuw evenwicht na een intense relationele gebeurtenis, kunnen er al snel stoorzenders opduiken: de ex-partner, grootouders, de kinderen zelf, de vriendenkring,...

Iedereen z’n plaats gunnen binnen een nieuw samengesteld gezin vraagt een extra inspanning en dit van iedereen die ermee in aanraking komt.

  • Heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt door jouw omgeving?
  • Sta je alleen met jouw visie over de opvoeding van jouw (plus)kinderen?
  • Staat de wil om een goeie verstandhouding met jouw ex-partner te onderhouden, de relatie met je huidige partner in de weg?
  • Vind je het moeilijk om jouw evenwicht terug te vinden na een intens relatiebreuk, waar ook nog eens kinderen bij betrokken zijn?

Zelf maak ik sinds enkele jaren deel uit van zo’n nieuw samengesteld gezin. Ik kon aan de lijve ondervinden welke hindernissen ermee gepaard gaan, maar vooral welk leerrijk proces dit in gang kan zetten. Ik gun iedereen dergelijk proces en ik kijk er zelfs naar uit jullie hierin te mogen begeleiden.

Wie?

Plusouders, gescheiden ouders, ouders van gescheiden ouders, gescheiden ouders van gescheiden ouders, …. Kortom, contacteer me en we kijken of we samen aan de slag kunnen.

Is bovenstaande materie wel heel herkenbaar? Contacteer me vrijblijvend en voor de effectieve start van het traject heb je een transparant zicht op het kostenplaatje en het verloop van een traject.

Life coaching

Je moet je niet middenin een existentiële crisis bevinden om gebaat te zijn bij lifecoaching. Wil je graag even stil staan bij het pad dat jij momenteel bewandelt? Mis je momenteel richting?

Lees meer over life coaching

Gezin en plusouder coaching

Graag werk ik ook rond het begrip ‘plusouderschap’ en de uitwerking van vele gevoelens binnen nieuw samengestelde gezinnen.

Lees meer over gezin en plusouder coaching