Over Katrien

Hoewel ik al jaren een gevarieerde vaste job uitoefen, kwam een paar jaar geleden toch de vraag opborrelen of er voor mij nog andere domeinen weggelegd waren.

Ik ging loopbaanbegeleiding volgen en kwam tot het inzicht dat het menselijke aspect binnen mijn huidige job mijn drijfveer was. Ik was zodanig onder de indruk van de inzichten die m’n coach me op enkele uren bijbracht dat ik me ook werkelijk ging informeren wat de mogelijkheden waren om zélf aan de slag te gaan met deze materie.

Na een proces van overwegen en informeren schreef ik me in voor een postgraduaat ‘Inspirerend coachen’ op de Arteveldehogeschool. In deze opleiding wordt de visie van Jef Clement gevolgd.

Een ware openbaring

Het leren omgaan met gevoelens, leren communiceren, leren vertrekken vanuit je eigen krachten, geloven in je sterktes: een boeiend proces dat ik de laatste 2 jaar doormaakte.

Life coaching

Je moet je niet middenin een existentiële crisis bevinden om gebaat te zijn bij lifecoaching. Wil je graag even stil staan bij het pad dat jij momenteel bewandelt? Mis je momenteel richting?

Lees meer over life coaching

Gezin en plusouder coaching

Graag werk ik ook rond het begrip ‘plusouderschap’ en de uitwerking van vele gevoelens binnen nieuw samengestelde gezinnen.

Lees meer over gezin en plusouder coaching